Financieel advies

U wilt weten of u de juiste financiële beslissing neemt. Niet alleen voor nu, u wilt ook weten welke gevolgen uw keuze heeft voor uw inkomen en vermogen op lange termijn. Dit kan gaan om verzekeringen, hypotheken, lenen, sparen of vermogen opbouwen voor later, zoals bijvoorbeeld voor uw pensioen.

Voorbeeld: als u geld opzij zet voor uw pensioen, kunt u dat geld niet gebruiken voor het aflossen van uw hypotheek. Of voor de studie van uw kinderen. Als u niet zelf dagelijks bezig bent met dit soort zaken dan kan u mij raadplegen bij deze beslissingen. Uiteraard kijk ik naar de financiële producten die u al heeft. Samen wordt er bekeken wat deze producten voor u kunnen opleveren. Maar ook wat de nadelen zijn, de kosten en de risico’s.

U betaalt uitsluitend voor het advies. Uw belang staat voorop. Dat betekent dat ik geen commerciële banden onderhoud met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen.

Nadat u contact met mij heeft opgenomen, neem ik contact met u op voor een afspraak bij u
thuis. Dit vrijblijvende intakegesprek dient twee doelen. Het antwoord op de vragen; wat wilt u, en wat kunt u verwachten? En om te kijken of er sprake is van wederzijds vertrouwen.